ERÄ & VAELLUS

Kun askel painaa ja vatsa kurnii, on hyvä että mukana on maittavaa muonaa. Hyvän makuinen ja lihaisa Wayfayrer valmisateria sopii mainiosti hetkiin, jolloin aikaa tai mahdollisuutta ruoan laittoon ei ole.

Pitkälle vaellukselle, kun tila ja paino ratkaisevat, kannattaa ottaa mukaan selviytymiskeksejä ja pemmikaania.

Ulkona liikkuessa voivat olosuhteet yllättää ja matka kestää pidempään kuin on suunniteltu. Siksi on hyvä varata odottamattomiin tilanteisiin muutama hätäravintopakkaus. Datrex-hätäravintopakkaus on tehty juuri näitä tilanteita varten. Selviytymiskeksit maistuvat myös välipalana!

Liekittömät lämmittimet ovat käteviä tilanteissa, joissa ei ole aikaa tai mahdollisuutta tulien tekoon. Vaikkapa metsäpalovaroituksen ollessa voimassa. Liekittömät lämmittimet ovat keveitä ja menevät pieneen tilaan. Niillä saat lämmitettyä ruoan helposti ja nopeasti olosuhteista riippumatta.

retkiruoka, retkimuona,vaellusruoka,vaellusmuona,MRE,Datrex,laivakeksi,pemmikaani,retkeily,mökkeily,kalastus,vaellus,matkailu,erä,kala,metsästys,kuivamuona,kuivaliha,erämuona,jerky,eräruoka,wayfayrer,eväs,muona,välipala,voimakaakao,pakastekuivattu,kuivattu,kuivaruoka,valmisruoka,valmisateria,liekitön lämmitin,heater,flameless ration heater,FRH,heater,karavaanari,individual flameless heater

© Solution Foods 2007