MÖKKEILY

Mökille on mukava lähteä rentoutumaan arjen kiireiden keskeltä. Hyvä ruoka ja seura tekevät kokemuksesta antoisan. On silti hyvä muistaa, että usein kylmäsäilytystilat saattavat olla rajalliset. Aina ei myöskään, syystä tai toisesta, ole mahdollisuutta lähteä täydentämään ruokavarastoja.

Kätevä ratkaisu on varata mökille muutama pussi Wayfayrer valmisaterioita. Ruoan loppuessa ja nälän yllättäessä saat niistä maittavan aterian vaivattomasti.

Säilykelihasta ja oman kasvimaasi tuotteista teet hetkessä herkullisen aterian...vaikkapa keiton, jonka reseptiä kysytään!

Kaapin perukoille voit myös varata muutaman Datrex hätäravintopakkauksen poikkeustilanteiden varalle. Makunsa puolesta hätäravintokeksimme sopivat tarjottavaksi vaikka niille *yllätysvieraille* kahvileipänä.


retkiruoka, retkimuona,vaellusruoka,vaellusmuona,MRE,Datrex,laivakeksi,pemmikaani,retkeily,mökkeily,kalastus,vaellus,matkailu,erä,kala,metsästys,kuivamuona,kuivaliha,erämuona,jerky,eräruoka,wayfayrer,eväs,muona,välipala,voimakaakao,pakastekuivattu,kuivattu,kuivaruoka,valmisruoka,valmisateria,liekitön lämmitin,heater,flameless ration heater,FRH,heater,karavaanari,individual flameless heater

© Solution Foods 2007