TUOTETIEDOT

WAYFAYRER valmisateriat (MRE)

Nyt löytyy retkiruokaa jota ei pussiruoaksi uskoisi!

Kuin kotiruokaa sanovat monet. Oikeaa ruokaa - ainesosat tunnistaa. Peruna, pasta, vihannekset, liha, lihapullat...ei tarvitse ihmetellä mikä nokare on mitä. Nautit vain mausta.

Helppokäyttöiset ja sellaisenaan syötävät valmisateriat on kehitetty erikoisesti aktiivisten ulkoilmaihmisten tarpeisiin. Ateriat tarjoavat nopean ja helpon tavan nauttia maukkaasta ruuasta kaikissa olosuhteissa.
Säilöttynä yksittäisiin ja kestäviin annospusseihin ateriat ovat helppoja kuljettaa mukana ja lämmittää kiehuvassa vedessä tai kaataa keittoastiaan lämmitystä varten. Tarvittaessa aterian voi syödä suoraan annospussista lämmittämättä.
Viikonloppuretkeilystä aina Mount Everestin retkikuntiin Wayfayrer tuotteet ovat osoittautuneet koetelluiksi ja toimiviksi ruokaratkaisuiksi.

Täältä voit katsoa Luonnossa.net -testitiimin kommentit Wayfayrer -retkiaterioista.

Liekittömät lämmittimet

Erityisesti Wayfayrer -ruoille sopiva kemiallinen kuumennin. Ruoka kuumaksi nopeasti ja helposti, missä ja milloin vain! Liekittömät lämmittimet ovat vaivattomia käyttää: ruoka laitetaan pussissa lämmittimen sisään ja lisätään hieman vettä lämmittimen aktivoimiseksi. Siinä kaikki. Lämmitintä ei tarvitse valvoa kuumennuksen aikana.

Täältä voit katsoa Liekittömän lämmittimen esittelyvideon!

Hätäravinto - selviytymiskeksit

Nykyaikainen ”laivakorppu” on eri maata kuin edeltäjänsä. Datrex hätäravintopakkaus sisältää runsaasti energiaa tiiviissä muodossa. Se soveltuu veneilijöiden lisäksi myös muun muassa vaeltajille hätäravinnoksi. Yhdessä noin nyrkinkokoisessa 500g pakkauksessa on 2400kcal energiaa päiväksi tai kahdeksi, rasituksen asteesta riippuen. Miedon, hieman kookokseen vivahtavan makunsa puolesta se sopii vaikka kahvikeksiksi. Tuotteen koostumus on suunniteltu siten, että se ei aiheuta janon tunnetta.

Pemmikaani

Pemmikaani on alkujaan intiaanien tekemää hyvin säilyvää evästä. Se sisältää painoonsa nähden paljon energiaa ja sen voi syödä sellaisenaan. Pemmikaani maistuu myös leivän päällä. Suosittelemme kokeilemaan pemmikaania riisin, pastan, perunamuusin tai keiton höysteenä omien mieltymysten mukaan maustaen - esim. hieman pippuria, valkosipulia ja suolaa. Maustamaton pemmikaani on sellaisenaan varsin miedon makuista, muistuttaa maultaan hieman erään suuren einesvalmistajan kasvispihvejä. Raholan ruokasanastossa kerrotaan pemmikaanin alkuperäisestä koostumuksesta.

Pakastekuivattu liha

Kevyt ja kätevästi mukana kuljetettava pakastekuivattu liha tuo vaihtelua ja valkuaista retkiruokailuun.

Pakastekuivattua lihaa voi käyttää ruuanlaitossa tuoreen lihan sijasta. Voit lisätä pakastekuivattua lihaa esimerkiksi pakastekuivattuihin aterioihin tai pussikeittoihin. Nuudelikeittokin piristyy kummasti kourallisella pakastekuivattua kanaa. Vain mielikuvitus asettaa rajat käyttökohteille.

Pakastekuivaus säilyttää ruoka-aineiden ominaisuudet huomattavasti paremmin kuin perinteinen kuivaus. Toisin kuin pakastekuivatut ruoat, lämpökuivatut tuotteet menettävät osan ravintosisällöstään eivätkä palaudu valmistettaessa tuoretta vastaaviksi. Lisäksi lämpökuivatut tuotteet vaativat tuntien liotuksen tai pitkän kypsennysajan. Pakastekuivatut tuotteet valmistuvat minuuteissa. Pakastekuivaus säilyttää myös ruoka-aineiden alkuperäisen maun, tuoksun, koostumuksen ja värin. Kokeile ja huomaat eron!retkiruoka, retkimuona,vaellusruoka,vaellusmuona,MRE,Datrex,laivakeksi,pemmikaani,retkeily,mökkeily,kalastus,vaellus,matkailu,erä,kala,metsästys,kuivamuona,kuivaliha,erämuona,eräruoka,wayfayrer,eväs,muona,välipala,voimakaakao,pakastekuivattu,kuivattu,kuivaruoka,valmisruoka,valmisateria,liekitön lämmitin,heater,flameless ration heater,FRH,heater,karavaanari,individual flameless heater

© Solution Foods 2007