VENEILY

Datrex -keksit. Niinpä, jokaisen veneilijän vakiovarusteisiin tulisi kuulua hätäravintopakkauksia yllättävien tilanteiden varalle.
Miedon, hieman kookokseen vivahtavan makunsa puolesta Datrex -keksit sopivat vaikka kahvileiväksi. Keksien koostumus on suunniteltu siten, että ne eivät aiheuta janon tunnetta.

Veneissä on yleensä rajalliset säilytystilat ja varsinkin kylmäsäilytysmahdollisuudet. Siksi suosittelemme
-etenkin pidemmille matkoille- varaamaan mukaan ilman jäähdytystä säilyviä maukkaita Wayfayrer valmisaterioitamme. Lihasäilykkeet säilyvät myös huoneenlämmössä ja niistä valmistaa hetkessä ravitsevan aterian.
Sitten ankkurissa ollessa on aikaa valmistaa se mehevä filee lisukkeineen.

Liekittömillä lämmittimillä saat lämpimän ruoan nopeasti ja turvallisesti. Aina ei voi viettää aikaa kapyysissä, olipa syynä sitten huono keli tai yksin purjehtiminen.

retkiruoka, retkimuona,vaellusruoka,vaellusmuona,MRE,Datrex,laivakeksi,pemmikaani,retkeily,mökkeily,kalastus,vaellus,matkailu,erä,kala,metsästys,kuivamuona,kuivaliha,erämuona,jerky,eräruoka,wayfayrer,eväs,muona,välipala,voimakaakao,pakastekuivattu,kuivattu,kuivaruoka,valmisruoka,valmisateria,liekitön lämmitin,heater,flameless ration heater,FRH,heater,karavaanari,individual flameless heater

© Solution Foods 2007