KALAKALLEN SÄILYKKEETMAKSUTAVOISTA TILAPÄISESTI KÄYTÖSSÄ VAIN TILISIIRTO JA POSTIENNAKKO - UUSI VERKKOKAUPPAMME AVATAAN PIAN!

GMAILIN KÄYTTÄJÄ - JOS ET SAA TILAUSVAHVISTUSTA TARKISTA ROSKAPOSTIKANSIO!

KOTIMAISET JA LISÄAINEETTOMAT, LAADUKKAAT JA MAUKKAAT!

jrjest nimen | pivityksen | hinnan | alkuperisen jrjestyksen mukaan

  

Savulohirouhe tomaattikastikkeessa | listiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Savulohirouhe -täyssäilyke on uutuustuote, joka on tosi hyvä ruuanlaiton helpottaja! Ja todella hyvä sellaisenaan vaikka ruisleivän kanssa. Kokeile pastakastikkeeseen, pizzan päälle, perunoiden kanssa tai alkupalana ruisnapin ja tuorejuuston kanssa. Savulohirouhe on valmis kastiketyylinen tuote, joka sopii syötäväksi sellaisenaan, leivän kanssa, kastikkeeksi ja kaikkeen ruuanlaittoon. Mainio vaihtoehto perinteiselle tonnikalapurkille. Tehty Suomessa ilman säilöntä- tai lisäaineita.
 

3.95 €


  

Viljapossu | listiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Kätevä kotiruoka tai retkieväs! Viljapossu on tehty kotimaisen possun parhaista paloista! Kala-Kallen Viljapossu eroaa muista lihasäilykkeistä sillä, että siinä on korkeampi lihaprosentti eikä lainkaan lisättyä vettä eikä säilöntä- tai lisäaineita. Käytä ruuanlaitossa tai vaikka sellaisenaan ruisleivän kera. Toimii loistavasti myös retkieväänä.
 

3.95 €


  

Viljapossu chili | listiedot

(Parasta ennen 2025)

UUSI TUOTE! Tarkemmat tuotetiedot tulossa, kuitenkin viljapossua chilillä höystettynä!

 

3.95 €


  

Kinkkukukko | listiedot

(Parasta ennen 2025)

MAIDOTON, säilöntä- ja lisäaineeton. Kuten Savulohikukko ja Broilerikukko mutta possutäytteellä!

 

3.95 €


  

Broilerikukko | listiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, MAIDOTON
Broilerikukko 182 g. Maukas uutuus Savulohikukon rinnalle. Todella hyvä retkieväs tai välipala. Kotimaista broileria. Säilöntä ja lisäaineeton.
 

3.95 €


  

Grillattu broilerikuutio | listiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Grillattu broilerikuutio 215 g. Broileria 75 %. Kotimaista antibioottivapaata broileria kätevästi kuutioina rypsiöljyssä. Monikäyttöinen tuote käy esimerkiksi salaattiin sellaisenaan öljyn kera.
 

3.95 €


  

Savustettu broilerikuutio | listiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Savustettu broilerikuutio 215 g. Broileria 75 %. Kotimaista antibioottivapaata broileria kätevästi kuutioina rypsiöljyssä. Grillatun broilerikuution tapaan helppo ja monikäyttöinen tuote. Lempeä savustus antaa broilerille herkullisen maun.
 

3.95 €


  

Kebab, mieto kastike | listiedot

(Parasta ennen 2025) LAKTOOSITON, GLUTEENITON
Korv Göranin, tuon Suomen kebab-kuninkaan aidosta kebablihasta valmistettu säilyke, jossa on herkullinen kastike. Valmista syötäväksi sellaisenaan tai lämmitettynä, täydellinen vaikkapa riisin kera, pitaleivän sisään tai pizzan päälle! Tuotteen paino 205 g, josta kebab-lastua 46 % Lihan alkuperämaa Suomi
 

3.95 €


  

Kebab, tulinen kastike | listiedot

(Parasta ennen 2025) LAKTOOSITON, GLUTEENITON
Korv Göranin, tuon Suomen kebab-kuninkaan aidosta kebablihasta valmistettu säilyke, jossa on myös kastike mukana. Valmista syötäväksi sellaisenaan tai lämmitettynä, täydellinen riisin kera, pitaleivän tai tortillan sisään, tai vaikkapa pizzan päälle! Tämä on HOT eli hieman tulisemmalla kastikkeella. Tuotteen paino 205 g, josta kebab-lastua 46 % Lihan alkuperämaa Suomi
 

3.95 €


 Ostoskori

Solution Foods, Tapiontie 6 A 5, 90570 Oulu, Finland
puh. 040-511 5459, shkpostiosoite info@solutionfoods.fi
Viimeksi pivitetty 2022-05-25 15:54:19