KALAKALLEN SÄILYKKEET


GMAILIN KANSSA ONGELMIA, VIESTIMME MENEVÄT ROSKAPOSTIKANSIOON!

KOTIMAISET JA LISÄAINEETTOMAT, LAADUKKAAT JA MAUKKAAT!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

  

Savulohikukko | lisätiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, MAIDOTON
100 Hyvää Suomesta! Virallinen Suomi 100 vuotta juhla-tuote: Savulohikukko on moderni kalakukko, joka sopii arjen herkutteluun, kiireisen lounaaksi tai vaikkapa retkievääksi. Sisältää savulohta ruiskuoressa. Ei säilöntä- eikä lisäaineita. Savulohikukko on mukava eväs, sillä tämä säilyy myös huoneenlämmössä avaamattomana. Korvaamaton eväs, kun huomaat reissussa ollessasi mahan murisevan ja kauppojen olevan kiinni! :)
 

3.95 €


  

Savulohirouhe tomaattikastikkeessa | lisätiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Savulohirouhe -täyssäilyke on uutuustuote, joka on tosi hyvä ruuanlaiton helpottaja! Ja todella hyvä sellaisenaan vaikka ruisleivän kanssa. Kokeile pastakastikkeeseen, pizzan päälle, perunoiden kanssa tai alkupalana ruisnapin ja tuorejuuston kanssa. Savulohirouhe on valmis kastiketyylinen tuote, joka sopii syötäväksi sellaisenaan, leivän kanssa, kastikkeeksi ja kaikkeen ruuanlaittoon. Mainio vaihtoehto perinteiselle tonnikalapurkille. Tehty Suomessa ilman säilöntä- tai lisäaineita.
 

3.95 €


  

Viljapossu | lisätiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Kätevä kotiruoka tai retkieväs! Viljapossu on tehty kotimaisen possun parhaista paloista! Kala-Kallen Viljapossu eroaa muista lihasäilykkeistä sillä, että siinä on korkeampi lihaprosentti eikä lainkaan lisättyä vettä eikä säilöntä- tai lisäaineita. Käytä ruuanlaitossa tai vaikka sellaisenaan ruisleivän kera. Toimii loistavasti myös retkieväänä.
 

3.95 €


  

Broilerikukko | lisätiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, MAIDOTON
Broilerikukko 182 g. Maukas uutuus Savulohikukon rinnalle. Todella hyvä retkieväs tai välipala. Kotimaista broileria. Säilöntä ja lisäaineeton.
 

3.95 €


  

Grillattu broilerikuutio | lisätiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Grillattu broilerikuutio 215 g. Broileria 75 %. Kotimaista antibioottivapaata broileria kätevästi kuutioina rypsiöljyssä. Monikäyttöinen tuote käy esimerkiksi salaattiin sellaisenaan öljyn kera.
 

3.95 €


  

Savustettu broilerikuutio | lisätiedot

(Parasta ennen 2024) LAKTOOSITON, GLUTEENITON, MAIDOTON
Savustettu broilerikuutio 215 g. Broileria 75 %. Kotimaista antibioottivapaata broileria kätevästi kuutioina rypsiöljyssä. Grillatun broilerikuution tapaan helppo ja monikäyttöinen tuote. Lempeä savustus antaa broilerille herkullisen maun.
 

3.95 €


 Ostoskori

Solution Foods, Tapiontie 6 A 5, 90570 Oulu, Finland
puh. 040-511 5459, sähköpostiosoite info@solutionfoods.fi
Viimeksi päivitetty 2019-10-31 09:42:07