Toimitusehdot


YLEISTÄ

Ostaminen Solution Foods:n verkkokaupasta ei edellytä asiakkaan ennakkorekisteröitymistä.

Noudatamme toiminnassamme Kuluttajansuojalakia.

Toimitamme tuotteita vain Suomen alueelle.

Kaikkiin hintoihimme sisältyy arvonlisävero paitsi postiennakkomaksuuun, joka on veroton.

TILAUKSEN SITOVUUS

Lähetämme jokaisesta tilauksesta tilausvahvistuksen asiakkaalle sähköpostitse. Sitova sopimus Solution Foods:n ja asiakkaan välillä syntyy kun tilausvahvistus lähetetään.

TURVALLISUUS

Osoite- ja henkilötietojen täyttäminen tapahtuu SSL-suojatussa yhteydessä, täten ulkopuoliset eivät näe syötettyjä tietoja.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Postitamme tilatut tuotteet yleensä kahden työpäivän kuluessa. Lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta tai asiamiespostista. Jos lähetystä ei noudeta, sitä säilytetään postissa saapumisviikkoa seuraavat kaksi kalenteriviikkoa, minkä jälkeen lähetys palautuu lähettäjälle.

Veloitamme alle 100 euron tilauksista 7,90 euron suuruisen käsittely- ja postimaksun, emme muita toimituskuluja (koskee tavallisen postipaketin toimituskuluja, mahdolliset lisäpalvelut ja postiennakkomaksu veloitetaan lisäksi).

Postiennakossa loppusummaan lisätään 4,10 euron postiennakkomaksu.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Checkout maksunvälityspalvelu (http://checkout.fi/maksuehdot.html), Postiennakko ja tilisiirto (Voit maksaa tilauksesi oman pankkisi verkkopankissa tai pankkisi maksuautomaatilla. Tilaus lähetetään kun maksu näkyy tilillämme (FI26 8000 1371 3039 43 DABAFIHH). Saajaksi merkitään Universal Services Oy. Muista merkitä viestikenttään tilauksen numero. Tämän näet sähköpostiisi toimitetusta tilausvahvistuksesta. Tilisiirrolla tehty tilaus on voimassa 14 päivää. Mikäli maksua ei ole suoritettu 14 päivän sisällä, tilaus raukeaa.). Verkkomaksaminen tapahtuu aina suojattua yhteyttä käyttäen.

PALAUTUKSET

Kaikilla Solution Foods:n tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava myyntikuntoinen, käyttämätön ja ehjässä alkuperäisessä myyntipakkauksessa.

TUOTEPALAUTUKSET

Pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen ja lähetä se postitse osoitteeseen Solution Foods, Tapiontie 6 A5, FIN-90570 Oulu. Liitä lähetyspakkauksen sisään alkuperäinen lähetyslista ja tilinumerosi kauppahinnan ja palautuslähetyksestä maksamiesi postikulujen palauttamista varten. Huomaa että palautamme maksamasi postikulut ainoastaan silloin, kun lähetät tuotteen antamiemme ohjeiden mukaisesti.

RAHAPALAUTUKSET

Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksulla, palautamme tuotteen hinnan ja maksamasi palautuspostimaksun pankkitilillesi. Muista ilmoittaa tilinumerosi tuotepalautuksen yhteydessä. Maksamme kaikki rahapalautukset viimeistään 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen.

TUOTTEITA KOSKEVAT KYSYMYKSET

Ota yhteyttä Solution Foods:iin joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 

 Ostoskori

Solution Foods, Tapiontie 6 A 5, 90570 Oulu, Finland
puh. 040-511 5459, sähköpostiosoite info@solutionfoods.fi
Viimeksi päivitetty 2022-05-25 15:54:19